"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Kapsamında Deyimler ve Atasözleri Sergisi/ Bilgi Yarışması Gerçekleştirildi.

Okulumuzda 4.sınıf öğrencilerimiz tarafından Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN'in okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere başlattığı ''Dilimizin Zenginlikleri'' Projesi kapsamında Deyimler ve Atasözleri Sergisi gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU tarafından açılışı gerçekleştirilen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Resim sergisinde Şube Müdürümüz Yakup TÜMEN, Okul Müdürümüz Savaş AYDIN, Müdür Yardımcımız Ayhan KARAKOÇ ve öğretmenlerimiz eşlik etti. Ardından 4.sınıf öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu Deyimler ve Atasözleri bilgi yarışması ve sessiz anlatım etkinliği düzenlendi.

29-02-202429-02-2024