Harmanlar İlkokulu
BAĞLARBAŞI MAHALLESİ , GÜLENLER MEVKİİ SAFRANBOLU KARABÜK

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilçemiz, ilimiz ve Türkiye genelinde“ Başarılı ve Örnek Okul” olmaktır.

MİSYON

Safranbolu Harmanlar İlkokulu öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize sunmak.

Normal

08.50-14.50